Kulttuuri, luonto, yhdenvertaisuus ja vastuullinen päätöksenteko

Kulttuuri, luonto, yhdenvertaisuus ja vastuullinen päätöksenteko. Siinä pari kärkeä asioista, joita haluan viedä eteenpäin kuntapolitiikassa!

Kaupunkikulttuuri merkitsee minulle muutakin kuin oopperaa ja taidemuseoita. Kaipaan keikkoja, pienten taidenäyttelyiden avajaisia, ympäristötaidetta & kesäteatteria. Alakulttuurin tukeminen tekee Nokiasta paremman paikan. Luonnonsuojelu kaupunkiympäristössä ei myöskään ole itsestäänselvyys. Hyvillä kaavoitusratkaisuilla voidaan huomioida luonnon monimuotoisuus ja suojella Nokian lähimetsiä sekä järviä. Haluan myös edistää toiminnallani kuntalaisten keskinäistä yhdenvertaisuutta. Vastuulliseen päätöksentekoon kuuluu myös pienituloisten, sairastavien, vammaisten, ikääntyvien, nuorten ja lasten oikeuksien rohkea puolustaminen!

Säilytetään siis kulttuurin ja luonnon monimuotoisuus kaupunkikuvassa. Niin alakulttuuria kuin korkeakulttuuria pitää tukea Nokialla. Hinttalan kotiseutumuseo, Nokian Työväen Teatteri, Tehdas108, Ossi Somman veistospuisto, Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta, Nokian kuvataiteilijoiden toiminta ja Nansotaloon nousseet taiteilijoiden työhuoneet ovat kaikki arvokasta kulttuurityötä Nokialla!   

 


Kommentit

Suositut tekstit